Jacek Orych będzie kandydował na stanowisko burmistrza (wideo)

Wybory

- Podobnie jak 4 lata temu będę zabiegał o Państwa zaufanie. (...) Do współpracy podczas wyborów zaprosiłem lokalnych liderów, przedstawicieli wielu środowisk, którym zależy na dalszym rozwoju Marek - powiedział Jacek Orych informując, że będzie ponownie startował w wyborach na burmistrza naszego miasta. Pierwsze słowa skierowane do mieszkańców Marek w związku z wyborami samorządowymi 2018, burmistrz przedstawił w nagraniu wideo.

Na potrzeby wyborów samorządowych 2018 został utworzony Komitet Wyborczy Wyborców Burmistrza Jacka Orycha. Na stronie KWW Burmistrza Jacka Orycha można przeczytać opis komitetu:

„Trzonem naszego komitetu wyborczego jest środowisko skupione wokół Mareckiego Stowarzyszenia Gospodarczego – organizacji pozarządowej z 18 letnim stażem, która z powodzeniem działa na rzecz mieszkańców Marek. Wcielając w życie hasło naszego miasta „Marki włącz się” zaprosiliśmy do współpracy lokalnych liderów, przedstawicieli wielu środowisk aktywnie uczestniczących w życiu społecznym miasta. Wiemy, że razem możemy więcej, dlatego chcemy wykorzystać nasz potencjał, doświadczenie, determinację w działaniu i pomysły, by wspólnie zmieniać Marki na lepsze przez kolejne 5 lat.

Naszym kandydatem na burmistrza Marek jest Jacek Orych, który z wieloma sukcesami modernizuje nasze miasto przez ostatnie 4 lata.”

- W odpowiedzi na liczne pytania kierowane od Państwa, czy będę kandydował w jesiennych wyborach samorządowych, informuję, że będę ubiegał się o reelekcję. Zapraszam do obejrzenia krótkiego nagrania – informuje burmistrz Jacek Orych. Zobacz wideo:

Admin Admin

burmistrzJacekOrychkandydujewybory 2018